PERMANENTE MAKE-UP


1. MICROBLADING

WAT IS MICROBLADING?

Microblading is een techniek waarmee semi-permanente make-up wordt aangebracht. Met een manuele pen met steriele, ultradunne naaldjes worden er met een vegende beweging, de hairstroke techniek, natuurlijke pigmenten aangebracht onder de huid. In de 'krasjes' die in de huid ontstaan blijft pigment achter. Dit geeft een natuurlijk effect. De kleur vervaagt langzaam na één tot drie jaar, vanwege de celvernieuwing van het lichaam. Dit is een belangrijk verschil met het tatoeëren van de wenkbrauwen, waarbij de pigmenten niet verdwijnen.


VOOR WIE IS MICROBLADING GESCHIKT?

Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes. De hairstrokes die met microblading worden gezet zijn niet van echte wenkbrauwhaartjes te onderscheiden, waardoor het een natuurlijk resultaat geeft. Je kunt met mircoblading niet alleen wenkbrauwen met missende delen opvullen, maar zelfs complete nieuwe wenkbrauwen creëren.

Prijs: 275 euro inclusief touch-up 


2. PMU EYELINER BOVEN/ONDER

WAT IS PMU?

Permanente make up is een verfijnde tatoeagetechniek van inplanting van hoge-kwaliteitspigmenten op basis van mineralen onder de epidermis (onder de bovenste huidlaag). De behandeling permanente make up wordt in uiterst hygiënische en veilige omstandigheden uitgevoerd met een professioneel apparaat en éénmalige, steriele naalden, lokaal verdoofd.

Het doel van permanente make up, pmu, is het esthetische aspect verbeteren, waarbij het welzijn van de klant centraal staat. 

Het beoogde resultaat is natuurlijk en dit op langere termijn.

VOORDELEN PMU

  • Je ziet er op elk moment van de dag fris en verzorgd uit.
  • Waterbestendig
  • Tijdsbesparend
  • Blijft 2 tot 3 jaar

Prijs eyeliner boven: 185 euro

Prijs eyeliner onder: 185 euro

Prijs eyeliner boven en onder: 350 euro