CRYO 21

Deze behandeling benut het natuurlijke effect van koude om cellulitis te verminderen, vetrolletjes te verdrijven en een dubbele kin of verslapte huid aan te pakken. De technologie werd ontwikkeld op basis van de vaststelling dat vetcellen (adipocyten) gevoelig zijn voor koude. Bij een plotse daling van de huidtemperatuur zorgt de thermische schok ervoor dat de vetcellen zichzelf vernietigen.

Dat natuurlijke proces 'apoptose' genoemd, maakt het celomhulsel kapot : het barst geleidelijk en zal uiteindelijk breken. Zonder die bescherming sterft de kern.

Het vet, dat gevangen zat, ontsnapt en wordt uiteindelijk langs natuurlijke weg geƫlimineerd. De lipiden worden afgevoerd via de lever en de vloeibare elementen via de nieren en het lymfestelsel.Het natuurlijke biologische mechanisme van de apoptose neemt 15 Ơ 20 dagen in beslag.

Dankzij de gel, voelt de cryotherapie voor de klant slechts als een frisse gewaarwording. De behandeling komt neer op 30 minuten pure ontspanning.

Op het einde van de sessie kleurt de behandelde zone amper roze, maar ze is dan wel al enkele centimeters geslonken. Dit komt door de inkrimping van de vetcellen door de thermische schok. Rond de 10de dag (het moment van de apoptose) is het effect nog duidelijker zichtbaar.

Maar Cryo 21 heeft nog een extra pijl op zijn boog, in de vorm van versteviging/lifting. Alle plooien die met het ouder worden de binnenkant van de armen en dijen ontsieren, worden 'gladgestreken'. Cryotherapie stimuleert ook de spieren, draineert en verstevigt de huid en zet de fibroplasten weer aan het werk.


Duurtijd per zone: 30 min
Prijs per losse beurt : 55 euro.
Abonnement voor 3 beurten : 150 euro.
Abonnement voor 6 beurten + 1 gratis : 300 euro.